ZOO & CD

Igar sa traffades alla i organisationen for manad december. De flesta hade precis kommit hem fran resan pa vast kusten, ah tusan att jag missade det. Men samtidigt sa kommer jag fa se Gran Canyon snart da vi reser ner till Arizona!
Ialla fall, vi traffades hemma hos den andra svensken Lisa. Jag och Lisa traffades redan i Sverige pa lagret infor var resa. Hon levde i varsta fina huset, helt otroligt! De hade en julgran med ett tag som korde runt runt under, hur mer amerikansk kan det bli?

Sedan akte vi ivag till Columbus zoo, det var lampor overallt! Varje trad hade en ljus slinga i sig, det var mycket vackert! Vi skulle ju da se djuren. Jag sag, en sovande pingvin, tva sovande apor, massa sovan fladdermoss, en STOR sovanade orm (storsta ormen som nagonsin funnits i bur) och en sovande tiger.. Ah, det var egentligen bara sovande djur pa hela zoo't! Men det var mysigt att kolla pa alla lamporna och vissa av oss akte skridskor. Inte jag dock, tyvarr, det fanns inte tid. Jag behovde ju tid for att se det sovande djuren liksom!

Min kamera gick typ sonder.. Jag kan inte ta bilder och inte stanga av den, super.

----------------------------------------------

Ikvall sa har jag spelat in en CD, eller alltsa, jag har spelat in allt men Courtneys pappa ska fixa och trixa ikvall sa imorgon ska nog CD:n vara klar :) Gud va roligt det kanns! Det gick ganska bra! Flummade till det lite ibland men va tusan, det har ar lite av ett test. Vi ska ga tillbaka igen och lagga pa stammor och sant dar. Men jag far de har inspelningarna som gjordes i dag ialla fall. Vi ska aven lagga pa massa instrument, bas, trummor och piano.
Hur underbart ar egentligen inte det har? Manniskor som har traffat mig en gang tidigare gor det har for mig! Alldeles gratis. Gud va Amerikaner ar generosa!
Helt otroligt, jag blir faktiskt alldeles rord nar jag tanker pa det!

----------------------------------------------

Fick foresten hela paketet fran hemifran! SPANNANDE! Jag ska vanta med paketen, men det ar svaaaart :)

----------------------------------------------

Kramar pa er i juletider!

Kommentarer
Postat av: Ninna

Hej Stina! Lustigt med alla sovande djur men det är väl typiskt för en djurpark med "stackars" djur i bur. Grand Canyon är häftigt tom jag har varit där. Lustigt är också att du börjar skriva riktigt usel svenska. Miss you......

2008-12-16 @ 09:10:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0