Taggar infor Halloween

Ehm, ikvall ar det alltsa Halloween.
Zyg tjatar pa mig att jag ska ga med han och hans kompisar som ar mellan 7 och 10.. Eller ska jag ga med mina vanner?
Crap, svart val alltsa. Zyg bli besviken pa mig om jag inte gar med honom, men aven jag kommer vara lang som en giraff da jag glider runt med han och hans kompisar.. Jaja, vi far se!

Jag ska alltsa vara en cowgirl ikvall, kan nog vara en av de snyggaste cowgirls som nagonsin funnits :)

Jag ska ialla fall senare ikvall aka hem til Courtney, dar ska vi ha en sleepover med DISNEY MARATON! Jag ska alltsa ikvall se massa klassiker fast pa svenska, hela natten! Kul att jag ska sjunga imorgon, jag lar ju somna pa scen :) Hihi.
Ska aven forsoka se 'In to the woods', en musikal i morgon. Den ar gratis och min regissor i skolan ar med i den! Kan vara riktigt kul att se!

Det ar en tjej som ska sjunga How could I ever know fran Secret Garden (Den hemlighetsfulla tradgarden) i morgon pa konserten och aven fast hon sjong otroligt falskt och inte alls lika vackert som Dalia sa rann tarana i floder, flash backs fran den gamla goda tiden med musikalkompaniet hoppade upp i mitt huvud och det var svart att inte lata tararna floda.. Ursch.. Jag saknar mitt musikalkompani.. Gor en otrolig forestallning i ar igen!


Kramar!


En vecka kvar till Chicago!




Mrs. Svenska

Idag tog min spanska larare, Mrs. Mendoza med mig pa en liten utflykt. Mrs. Mendoza ville att jag skulle mota hennes svenska kompis, eller hon har slaktingar fran Sverige, hennes farmor bodde i Sverige eller nagot liknande!

Hon sag ut som en typisk svensk, alltsa jag vet att det egentligen inte finns en typisk svensk men om en utlandsk ska beskriva en svensk skulle de saga, en lang, smal och blond kvinna. Yes, Mrs. Svenska stod mitt framfor mig! Hon var jatte trevlig, hon rabblade ord som krov och kottbullar :) Roligt!

Mrs. Mendoza kommer aven att bjuda hem en kand regissor om tva veckor. Hon, hennes man och han ska ata middag hemma hos henne och hon vill garna ha lite bakgrunds musik sa jag har lovat att stalla upp med lite skonsang :) Sa kul!! Det kanns som att jag borjar visa folk att jag gillar musik och att det ar nagot viktigt for mig!

I helgen blir det konsert, jag ska sjunga tre sanger med koren, en abba sang (honey honey) sedan Piece of me som jag skrivit sjalv och nu har jag aven fatt en extra sang, doatjej for en kille som heter Kyle.

Aah, det mesta ar faktiskt bra har. Visst finns det en del problem som att hemlangtan kan smyga upp ibland, familjen ar ibland den flumigaste familj jag nagonsin kunnat hamna i, men for det mesta ar faktiskt allt bra. Jag alskar skolan, har ganska manga vanner.. Ah, det rullar pa :)

Farmor, skulle du kunna skicka det magiska kottbulle receptet till mig? Det hade varit otroligt :)

Kramar pa er alla finingar!

Sleepover, trooooooooooooooooooott!

Franzi fyllde 16 ar i tisdags men igar var det sleepover hemma hos henne. Det var jatte kul! Vi at pizza, tarta och godis (amerikansk meny), sedan badade vi i ett stort badkar ute pa garden. 40 graders vatten, bubblor och kallt regn :) Det var en riktigt trevlig upplevelse! Vi satt i badkaret i runt 3timmar!
Sedan blev det rockstar pa nintendo wii, det funkade ju inte alls :P Jag var inte sarskilt bra helt enkelt!

De har fyra hundar och en skrickande fagel. Fageln kunde man vissla till sa harmade den en :) Kul!
Hundarna var underbara, efter ett tag hade jag tva av dem i mitt kna :)

Vi borjade se en film klockan 3 pa natten, kom i sang klockan 5, sedan upp 9 for att mala infor teatern som snart har premiar! Jag sov tre timmar idag och jag ar fortfarande trott :P

Kramar!

Imorgon ar det en stor dag for en viss morbror! :D

Lite nytt

Det har egentligen inte hant sa mycket, fast det ar bra :) Kanns som att jag har kommit in i rutinen liksom!

Igar sa slappte min biologi larare ut ormen i klassrummet, la den pa ett av borden och killarna lekte med den, ni skulle kannt min puls, det var GALET! Jag var sa sjukt radd! Men jag rorde den ialla fall! Men sprang sedan bort till andra sidan klassrummet, fy tusan!

I morgon blir det overnattning hos en annan utbytesstudent fran Tyskland, hon fyller 15 sa det blir en samling utbytesstudenter som ska bo over dar :) Kul!

Nasta helg ar det konsert da ska jag spela en egen lat, Piece of me. Sedan ska jag aven sjunga Honey honey med tre andra tjejer. Maste ju representera Sverige med lite Abba!
Har aven visat min spanska klass skivan med Schola Cantorum Visbyensis, de tyckte att det lat som anglar som sjong! :)

Har aven flortat in mig hos regissoren for ALice i Underlandet, jag har visat bilder pa nar vi spelade Secret Garden (visade sig att hon spelat Lily), och nar jag spelade Pippi, HOPPAS HOPPAS HOPPAS pa en roll till Skonheten och Odjuret! Som foresten har audition i borjan pa november, exciting!

Kramar i mangder!

Info

Jag har gatt upp 9 pund sen resans borjan (3,5 kg), fast! Det var efter Niagara falls resan och den var ju inte nadig nar det gallde mat och godis sa jag har nog gatt ner lite nu :)

Jag har aven vaxt 1,2cm! Pa bara tva manader! Hoppas hoppas hoppas att det inte ar over annu, kanske kommer hem lang som en flaggstang! (det rimmar)

Kramis!

Alles blogg funkar ju inte.

Hm, ok! Nu vet inte jag om Eva , Cia, Ove eller Alle laser det har men jag kan ju ialla fall forsoka!

Alle, jag kan inte skicka komentarer pa din blogg.. bla.

Forst maste jag saga att jag gillar stjarnan pa din kockhatt, coolt :)

Sen, Eva, Cia och Ove. Ar ni i Chicago under 7,8 eller 9 November? Jag kommer att vara dar da!
Om ni fortfarande ar kvar da sa snalla hor av er :) Hade varit sa roligt att fa traffa er!

Och alle, jag vet att du har mycket jobb.. Men kanske att du har tid for att ata frukost med oss eller nagot liknande?

Kramar!

NHL

Jag har haft en ordentlig shopping dag idag! Jag traffade en annan utbytesstudent vid namn Franzi. Vi hittade HM! ..Dar blev det ifor sig bara en par skor for 5 dollar! Sjukt billigt!
Sedan tva par jeans, en troja som jag kan ha leggings under, oronhangen, ett armband och tights!
En lyckad shopping runda helt enkelt!

Sedan var jag helt otroligt nara pa att kopa en platt tang idag. Jag blev uppfangad av en kille i gallerian, han bad mig att sitta ner pa en stol och sedan borjade han fixa med mitt har. Han forsoker alltsa visa hur otroligt bra hans platt tang ar. Den var sjukt bra! Blev varm pa 9 sekunder, hade ceramic plattor som gor att den inte sliter haret. Sedan far jag reda pa att den kostar 250 dollar och det ar 1500kr! Men killen borjar sakna priset, efter ett tag sa kan jag fa en platt tang, tva ganger da han lockar mitt har gratis (+ idag), tva svin dyra harprodukter for bara 79 dollar som ar 474kr. Fan att jag inte kopte det.. Eller? Jag maste ju spara mina pengar! Det gjorde ju det inte lattare att killen var skit snygg..

Sedan var det dags for..

Jag och Zyg skulle sjalva ga pa en NHL match! Columbus har ett eget lag vid namn: Bluejackets!

Vi hade otroliga platser! vi satt precis langst ner pa mitten stationen, om folk stod upp kunde vi fortfarande sitta ner for vi sag precis lika bra, vi satt precis bredvid en kamera man, det var liksom en station dar alla intervjuer gjordes. Det forde med sig att vi fick se alla de roliga saker som visades uppe pa tven pa nara hall, det gjorde att vi fick se den har lackerbiten dansa jarnet!:



Vi fick 20 dollar utav Tom att spendera pa olika godsaker, jag och Zyg tog en tur runt i arenan for att kopa popcorn, vad hander, Jo! BlueJackets gor tva mal under 5 minuter da vi ar ivag.. Jadrans :P
Men vi vann ialla fall med 5-3.

Jag och Zyg var aven i bild pa tv:n uppe i taket, vi va ifor sig bara i bakgrunden da de filmade en cheerleader, men ialla fall!

BlueJackets har 3 svenskar i teamet! Fredrik Modin fran Sundsvall, Kristian Huselius fran Osterhani (?) och Christian Backman fran Goteborg.

Zyg sa: Det kanns som att vi har fatt en jatte bra kontakt, jag ar sa himla glad att du gor saker med mig!
Han ar go :)

VI fick gratis kepsar ocksa och hade sprejat haret blatt!




Forstar ni att jag har varit pa en riktig NHL match, det gor inte jag.. Galet haftigt.


Kramar pa er finingar!
Stina


Nara doden upplevelse

Ehm, jag skulle idag koka lite the, sa jag satter pa lite  the vatten pa spisen.

Beth kommer hem efter ett tag och det har borjat lukta konstigt i huset och jag forstar inte riktigt varfor.. beth gar in i koket och marker att jag bara satt pa gasen pa Spisen, hela huset var nu fyllt med gas. Om jag tant en tandsticka sa hade hela huset sprangst! ...jag ocksa

Dessutom kunde jag efter ett tag ha somnat och dott av det istallet.. Herre Gud vilken tur att Beth kom hem eftersom att jag inte hade en aning om det hela!

Satt i 20 minuter och fixade med bilder pa niagara fallen men det funkar INTE!
Javla skit, ursakta spraket :P

MYCKET PLUGG IDAG! ursch....

Niagara Fallen!

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det var sa otroligt vackert! Det var mangder med vatten som foll ner for klipporna, jag trodde att jag skulle fa se ett stort vatten fall men det var ju sammanlagt runt 7 stycken!

Det var en ganska lang trip upp till New York State, vi reste till staden Buffalo.
Dar skulle vi bo i nagra host familjer som stallde upp med hus rum, i mitt hus bodde 27 tjejer i tva rum och 7 killar i en kallare.
Vi var sammanlagt runt 200 ungdomar!

Forsta kvallen var det att forsoka trycka ihop alla sangar sa att vi alla skulle fa plats! Vi sov pa en heltackningsmatta, det var hart men faktiskt ganska bekvamt!
Sedan var det dags for disco! Jag och Sidsel (en dansk tjej) traffade nagra danska killar och dansade med dem, sedan var det nagra japaner som va helt otroliga pa att dansa! De dansade en typ av dans som jag inte vet namnet pa men de ar typ som en sorts robot dans fast lite med gele aktigt!
Jag tog fram gitarren pa kvallen och sjong. Det ar verkligen bra att jag har mojligheten att sjunga och spela gitarr, folk kommer ihag en direkt!
Sedan va det sangdags. Det var traaangt, men herre gud! Det va ju saaa mysigt!

Familjen som vi bodde hos var valdigt snalla, eller mamma kunde val vara lite bitchig (fast for att halla styr pa sa manga manniskor sa var det helt forstaeligt) men i det stora hela sa va de valdigt snalla! Jag pratade jarnet med dem, och mamman kom springade till bussen med tarogda ogon for att saga hejda till mig!

Niagara fallen, vi sag fallen i morker da det va massor av lampor tanda och Canada i bakgrunden! Det var riktigt riktigt vackert!
Dagen efter sa fick vi se det i dags ljus, det var sa himla vackert! Vi var dar i 4-5 timmar och man ville bara stanna och titta!
Jag gick ner for nagra trappor och stod i vatten fallet, sa nu kan man ju verkligen saga att: Been there, done that! Jag stod i fallet!
Vi akte aven ut med en bat sa att vi kunde se fallen mera rakt fram, ungefar som att sta pa den Canadensiska sidan!
Det var otroligt!

Jag ska lagga in lite bilder, dock blev det inte allt for manga eftersom att kameran dog efter ett tag, men nagra!
Kameran ar alltsa pa laddning just nu :P

Igar kvall kunde man ga runt till alla husen och bara umgas! Jag hamnade i mitt hus dar det var kareoke! Det var sjukt kul, vi sjong som galningar och jag drack kaffe kopp efter kaffe kopp och var uppe i fem och en halv kopp da jag var fardigt! Jag sov inte en blund i natt kan jag ju beratta.. Jag hade sa himla mycket energi och jag holl uppe alla vuxna i huset och en hel del ungdomar, vi hade helt sjukt kul! Satt och skojade hela natten och sjong och spelade gitarr!
Det var nagra host foraldrar som ville ta med mig hem, men icke sa nicke :)

Buss chaufforen var ju den sotaste av alla!
Han borjade grata och sa: Du ar sa vacker och sjunger sa vackert! Jag onskar att alla mina barnbarn var som du!
Jag blev sa glad!

Det var en otroligt resa! Jag traffade massa ungdomar och vuxna fran overallt i varlden och fran stora delar av USA!

Nu ar jag galet trott dock, sov lite pa bussen men kanner mig ratt vimmelkantig fortfarande!

Kramar i mangder!



Det har ar lite foton, inte mina egna dock! Jag har inte fatt in mina bilder annu! sa det kommer nog fler ska ni se :D Men ni kan ju njuta av de har sa lange! Ska kanske beratta va de forestaller!
Tva av dem ar bilder pa Niagara fallen som sagt, sedan en bild pa mig och Francie i en polisbil.. Har inte berattat om det, ups.. Nej :P Det kommer en polis dit pa bestallning sa vi fick testa allt! :D
En bild da vi forsoker dansa (....) sedan en bild pa mig och host pappan dar vi bodde, och en grupp bild pa folket som bodde i vart hus!
aah, jag saknar resan! Det var sa sjukt kul!!

Nagra av min bilder, finns fler pa Facebook:



Aj, det har tar san himla lang tid.. Nu orkar jag inte mer, Men kolla garna pa facebook!
Det ar Sidsel pa bilden foresten! En Dansk utbytesstudent! :)

Lab assistent

Aah, det har inte hant sa mycket den senaste veckan..
Jag har bytt study hall (timme da man pluggar) till forsta lektionen, Jag och Sarah sitter som lab assistenter i Mr. Wieland klassrum och pratar skit med honom, ater choklad och dricker kaffe :) Faktiskt mycket trevligt!

Vet ar pappa och farmor har varit och sett pa My fair lady och det jag ska inte ljuga och saga att jag inte ar avundsjuk!
Hoppas att den va bra och att ni njot ordentligt!

I morgon drar jag pa min forsta resa utanfor Ohio (om man raknar bort Atlanta flygplats) da jag reser till Niagra fallen! Det kommer bli riktigt haftigt!

Hosten borjar komma hit ocksa, traden borjar fa vackra farger och jag kan aven kanna lukten av host!

Kramar pa er alla!

Homecoming, dansen!

Okej, dagen borjar med att jag, Zyg och Beth aker ivag for att kopa ett par skor till mig. Vi aker till Famous footwear (en stor sko affar har) och val darinne sa ser det morkt ut, det va hemska skor och ah som ni vet sa har ju inte jag den smalaste och langsta foten (ankfotter) sa jag trodde att det var kort.
MEN!
Icke sa nicke, vi  hittade ett par jatte fina skor! Ett par svarta med hogklack, kanske inte det basta med min fot men som sagt, vill man vara fin sa far man lida pin :)
Ellen jobbar pa famous footwear men var inte dar idag, en som arbetade dar pratade med henne i telefon och da var det klart, jag fick 30 % rabatt pa skorna :)
I morse tittade jag pa kvittot, skorna kostade fran borjan 69.99 dollar, jag fick dem for 29.99 dollar!
Det ar ju mer an 50 % rabatt?

Jag hade ju som sagt lanat en klanning av Molly, en jatte fin! Jag har bilder pa Tom's kamera men inte pa datan annu, ska forsoka fixa det!
Klanning ar vit med svarta monster, den har inga band upp pa axlarna. Ah, den ar riktigt fint!

Jag akte senare hem till Katie for att gora mig i ordning med henne, Audrey och Rose. De lockade mitt har och satte sedan upp det i en klamma, riktigt fint faktiskt!
Sedan en snygg sminkning och sedan var jag klar.

Allt tog ju lite tid, det var tankt att vi skulle ga pa restaurangen klockan 6, sedan blev det halv 7 och sedan blev det 7!
Alec (min date) skulle hamta mig vid mitt hus och det blev manga olika tider innan han sakert kunde komma och hamta mig, men vad hander.. Jag kommer forsent sa det var mer jag som kom och hamtade honom vid mitt hus..
Han hade en blombukett med sig och allting!
Sedan akte vi ivag till restaurangen for att ata. Det blev mexikanskt. Till min stora forvaning sa ska alltid den manliga daten bjuda. Sa jag blev bjuden pa min kyckling sallad :)
Sedan bar det i vag till Eriks hus och sedan ivag till dansen!

Val inne pa dansgolvet var det inte riktigt lika fullpackat som pa en save fest men jag dansade jarnet anda! Alskar att alla typ vet vem man ar, alla skriker: STINA STINA!!! (Jag har ingen aning om vilka de flesta ar)
Sa jag va ju aldrig "ensam" pa dansgolvet!

Det var riktigt riktigt roligt!

Gick senare tillbaka till Eriks hus och dar hade vi diskutioner om religion, politik och mycket annat. Det var faktiskt forsta gangen jag suttit ner med amerikanska ungdomar och diskuterat viktiga fragor. Fanns en kille dar som sag ut att heta Oskar men han hette Spencer. Han var riktigt intresserad av allting, jag ska bli battre van med honom har jag bestamt (A)
 
Beckham, sorry. Du hade inte slatt det har :)

GRATTIS MAMMA NINNA och EVA PA FODELSEDAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoppas ni kommer ha en underbar dag!

Maskoten!

Har ni ocksa alltid dromt om att fa sta bredvid planen och dansa i en tiger drakt?

JA, jag har gjort det! Igar kvall sa var jag maskoten for vart amerikanska fotbolls lag! Jag fick pa mig en stinkande tiger drakt och det var sa kul!!
Jag fick gora det eftersom att jag pratade med en tjej som pratade med en tjej.. Ah. Ni forstar, det ar inte sa vanligt att fa vara Bobcat men jag tankte att jag maste ju ha alla amerikanska upplevelser! :D

Eftersom att det ar homecoming sa var det en stor parad med hela skolbandet, cheerleader, jag (bobcat) och en bilparad efter!
Aj, det var for jadra roligt :P

Jag tog en plats bunke och trumade pa, sedan sprang jag runt och gjorde "svanhopp", ni kan forsta hur vackert det sag ut :P

Haha, folk kom fram och fragade vem det var som va i drakten och jag svarade att det var jag och alla var riktigt positiva:
Good job girl! You're awsome! You go girl!

Det var sa kul for jag byggde liksom upp en karaktar som gick pa ett visst satt och allting, jag menar. Jag kan ju gora vad som helst ingen kan ju se mig anda! Det var en fotograf som tog bilder, han ska skicka dem till skolan sa att jag kan fa dem :) Kul!

The Cheerleader's coach ville att jag skulle vara Bobcat varje gang, men jag vet inte :P Det var roligt for en gang, kanske tva.. Men jag vet inte :) Att sta och skrika pa ungdoms sektionen ar riktigt kul ocksa :)

Ikvall ar det homecoming dans! Det ska bli sa himla kul! Jag ska forst pa middag med Audrey, Katie, hennes date, min date, Rose. Ah, det kommer bli kul! Sen ar det dansen!
Jag har fatt lana en jatte vacker klanning av Molly och snart ska jag ut med familjen och forsoka hitta skor!
Min fot ar inte riktigt bra annu, igar lindande sjukskoterskan min fot for att jag skulle klara av att vara Bobcat men det ar ju inte sa vackert pa en skoldans liksom.. Vi far se, vill man vara fin sa far man lida pin :)

Jag har tyvarr inga bilder just nu pa Bobcaten! Men det kommer :)

vi har aven utsett bade homecomings drottning och Kung!

Alla samlades i aulan for att se vem drottningen skulle bli och Gud vilka klanningar, jag hade inte velat vara en av de tio som kunde bli drottning och forlora och veta att man lagt ut otroligt mycket pengar pa att fa sta pa scenen i 10 minuter :P

Kungen var inte riktigt lika seriost, det var en ny grej for i ar och alla traffades i gympa salen och kungen valdes ut :)

Kramar pa er alla! :) 



Homecoming

Det ar alltsa homecoming vecka har, det har varit olika teman varje dag. Forsta dagen hade vi neondag, sedan pyjamas dag, spanska vs franska dag och idag skulle man kla upp sig. Dessutom fick ala tjejer ett halsband och man far inte prata med nagon kille for da far de halsbandet, det var skit kul! Jag forlorade dock till en kille som pekade pa en bild med Cilla pa och fragade om det var min hund och jag svarade sa klart ja. 
Dessutom sa va det en kille under min bild klass som fragade om jag vill ga pa homecoming med honom, det var inte for att forsoka fa mitt halsband utan han menade det sa nu har jag en det infor homecoming pa lordag! I'm so excited!

Jag fick paketet fran svenska familjen igar! tack sa hemskt mycket! Det var jatte fina presenter. Igar kvall satt jag och njot av en stor kopp the med kalkstensdrommar! Underbart!! 

Jag ska snart ha ett sort labtest pa biologin och jag tror helt arligt att jag kommer fa daligt betyg pa det har, skit svart! ...tur att Stina ar bast pa att florta in sig hos lararna sa att det ger en bra etyg anda, haha.

Gud, jag mar riktigt bra nu! Det va skont att fa vara lite sur under min fodelsedag! Haha, allt bar med sig nagot gott helt enkelt :D 

Kramar!! 

Ursakta

Ja, nu har jag fatt lite klagomal men det var faktiskt sa att bloggen gick inte att skriva pa igar kvall. 

Sa jag skriver nu istallet!

Jag blev faktiskt valdigt ledsen igar for det var verkligen inte alls som jag hade tankt att min 18 ars dag skulle bli, jag blev arg pa det har landet. Men det var bara jag som overreagerade! Det blev en jatte fin kvall som jag ar valdigt nojd med! 

Jag och familjen (som inte alls glomt bort min fodelsedag, bara den forsta delen av dagen) bjod mig pa restaurang, det var en jatte fin restaurang. en japansk. De lagade maten mitt pa bordet! Det var riktigt haftigt! Dessutom fick jag en bok om att uppskatta livet sedan fick jag....

MUSIKAL BILJETTER TILL WICKED I CHIGACO! 

Jag blev helt otroligt glad! 

Ibland kan man kanna san otroligt stark hemlangtan att man skriver saker som man inte ritkigt menar, ursakta!

Jag avslutade kvallen med Molly, det var trevligt ocksa!

RSS 2.0