Ursakta!

Jag har sa himla mycket pa gang just nu sa jag har verkligen ingen tid att skriva, jag ska ga och lagga mig nu for nu ar mina laxor klara och klockan ar 12.00. Igar kom jag inte i sangs fors an 1.00! Sa jag ar valdigt trott!

Musikalen gar underbart! Det ar alldeles otroligt roligt! Jag har verkligen hittat min karaktar och det kanns bra da jag inte ens fatt min kostym annu, forsta hur mycket jag kommer att VARA Mrs. Potts da jag far pa mig kostymen och allt!

Vi har nu gatt over till kvalls rep sa jag slutar skolan klockan tre sedan plugg eller va med vanner, sedan musikal 6.15 till 9.30 och sedan hem och och plugga. Jag funderar pa om mina larare har haft ett mote om hur de ska kunna gora Stinas liv lite mera stressigt, lite mera jobbigt, en uppfors backe av laxor helt enkelt! Idag har jag gjort tva progpaganda affischer, sedan har jag gjort klartt min study guide for Biologin, jag borde lasa min engelska bok men det tanker jag skippa. Idag hade jag government test men trodde att det var i morgon! Tusan, det kommer lysa ett rott F pa det testet..

Ja, ni ser, det ar mycket!

Men musikalen ialla fall! Jag, Noah (Lumiere, ljuset) och Kyle (Cogswarts, Klockan) har jatte bra personkemi och det kanns som att det kommer bli en riktigt bra show!

Min regissor ar en bitch, FORLAT! Kan vara mitt brist pa ordforad just nu men det ar sa vi ungdomar beskriver henne. Jag har tur att jag ar en av hennes favoriter kan jag saga! Hon ar valdigt oprofessionell i  manga situationer, vill att vi ska hitta pa saker sjalva men det ar svart for highschool ungdomar som inte har en aning om vad man kan gora for att fylla ut utrymmen pa scen..
I forr gar sa sjong jag sjalva ledsangen Beauty and the Beast och hon borjade skratta at nagot som handa bakom mig och jag tappade all text och blev skit sur (det ar en sa kanslosam sang!). Jag blir sa irriterad for hon gor sa hela tiden, som att hon vill sta i rampljuset fast hon ar regissor? Det ar ifor sig for att hon ar skadespelerska egentligen..
Jag blev arg och sa till henne efterat att det var oprofessionellt, det blev lite tjafs men dagen efter sa kom hon upp till mig och bad om ursakt! Yes!
Alla i ensemblen har nu tackat mig for att vaga sta upp mot henne. Hon ar underbar i manga situationer men hon ar ganska oprofessionell.
Kanske ar det for att jag ar van vid en underbar regissor som Sofia, inte latt att bli jamnford med henne!

Saknar er alla! Men nu ar allt i full gang sa det har jag inte allt for mycket tid for!

Kramar!!

Valentine's Day

Igar sa var det den 14:e februari, dagen som skall firas med en person som man ar kar i, amor, love, amour.. Ja, karlek helt enkelt. Jag har ju som sagt inte nagon speciell som jag ar kar i sa jag, Maddy, Sarah, Seadie och Laura satte oss framfor tv:n och tittade pa romantiska komedier och at fruktfat med choklad, chips, godis och senare hade vi en middag men alkoholfritt vin, pasta och tomatsas.
Det var valdigt mysigt och faktiskt den basta Alla hjartans dag jag nagonsin haft.

Nu kan man ju se den har dagen som valdigt sorglig. Fem tjejer utan pojkvanner som sitter och ater i mangder och grater over karleks filmer.. Ja, visst. Kanske att det var en dag som egentligen skapades for att vi fem skulle kunna sitta och kanna oss ensamma, men det var helt ok! For vi gjorde nagot av dagen och faktiskt sa blev det en underbar dag!

Jag gick aven pa konsert igar kvall men Beth, Tom, Zyg och Beths van Mary. Det var en kvinna och en man som spelade, Katie Moffet och Andrew nagonting. De var jatte bra! Country, blues och bluegrass var det som spelades och det var trevligt och valdigt bra. Jag far alltid en kansla av en gotlansk sommarnatt da jag kanner lukten av vin eller ol och sedan spelas underbar musik. Som en mysig kvall pa Ihre, eller en vacker kvall pa storatorget. Ja, Gotland ar ett vackert paradis.




Nast sista gangen...

Idag sa har jag akt skidor for nast sista gangen! ..trakigt..
Nar vi kom till backen sa trodde jag att det var ett skamt.. All sno som fanns kvar var bara en djup slask gojja.. MEN! Eftersom att vi anda var dar sa gjorde vi det basta av situationen. Jag, Sven-Ole och Will akte skidor ner i slasket och det var riktigt svart att styra skidorna men jag fick kontroll ganska fort och sedan var det faktiskt helt okej om man skippade vattenpolarna i mitten av backen!
Jag akte aven med Mr. Wieland, hans son (ocksa kallad Mr. Wieland) och Sven-Ole. Jag skyflade upp sno i Sven-Oles annsikte sa jag och Sven-Ole hade race ner for backen och da gick det fort!! Herre Gud vad kul det var!

Jag hoppade till och med idag! Och hoppen var mycket brantare pa grund av att snon smalt. Det var sa sjukt kul och coolt da jag flog genom luften och att jag aven stod upp efterat! Forutom en gang da jag foll rakt pa magen.
Nar kvallen kom sa blev allt till is och nu gick det SUPER fort! Sa himla kul, det var otroligt roligt ikvall aven fast det var skit skid vader!

Imorgon har jag historie prov.. Har inte pluggat ett dugg, men jag kanner att jag har ganska mycket koll anda.. Far val ga igenom det i morgon eller natt innan lektionen! Jag vet, jag ar inte en exemplarisk elev men Mr. Ballinger gav mig 20 poang forra gangen pa mitt exam sa..!
Har jag berattat om den gangen??
Jag gor det anda!

Sa jag hade ett jatte stort prov pa allt vi gjort tidigare under U.S. History och jag hade inte pluggat nagonting. Jag kom tilll klassen och gjorde testet och jag var ju inte dum sa jag forstod att jag skulle fa manga fel da provet var gjort sa jag gick upp till Mr. Ballinger och sa.. Hm, det dar gick ju inte sa bra.. Da svarar han bara: Don't worry, I'll help swedish people!

Sa istallet for att fa 65 poang som betyget faktiskt skulle vara sa gav han mig 20 poang sa mitt slut betyg for forsta terminen ar nu ett A- i Amerikansk historia :) GREAT!

Hoppas ni alla mar bra, det gor jag!

Kramar
Stina

Urban Outfitters

Idag sa har jag spenderat lite pengar och det kandes faktiskt helt ok att gora det idag! Det var ju sa lange sedan jag kopte nya klader...
Det blev som sagt ingen skidor :( tyvarr.. Men jag sparade 40 dollar pa det och kopte klader for dem istallet. Beth slappte av mig vid Urban Outfitters (en affar som aven existerar i Sverige) dar gick jag omkring och tittade och tog pa allt fint.. Det fanns sa himla mycket fint! Antligen, for forsta gangen hittar jag verkligen fina bra klader!

Jag hade val egentligen inte tankt att kopa nagot.................. MEN!

Det blev 2 t-shirtar, en kjol, en Cardigan och ett balte! :)

Imorgon ar det skola igen och da ska jag ge min biologi larare en present. En svensk hundralapp! Nu kan ni ju undra, varfor ska hon ge honom en hundralapp??
JO, For att var egen Carl von Linne pryder lappen sa vackert! (min biologi larare ar ett stort fan av denne man....)

Pussisar!



Ps. Jag har gatt ner ca 2 kg sedan jag borjade trana och ata ratt.... ds.

...

www.my2008yfu.blogspot.com

Ett barn igen...

Jag blir sa sjukt trott ibland!
Jag och nagra vanner, Sven-Ole, Sidsel, Fabio (alla utbytesstudenter) och nagra av Sidsel skolkompisar bestamde oss for att aka skidor pa sondag. Vi skulle aka upp tidigt klockan 9 pa morgonen och vara dar hela dagen. Vi skulle packa matsack och sedan bara vara ute i backen i timmar..
Jag berattar for Beth och Tom om mina planer och de sager att de maste ringa runt till alla foraldrar for att prata om det hela. Sedan vill de att det ska vara en vuxen med oss hela dagen!
Jag kanner mig som 7 ar igen da mamma och pappa var tvungna att ringa mina kompisars foraldrar for att fraga om vi kunde leka.. Ibland saknar jag bara friheten sa himla mycket! Friheten att gora saker med mina foraldrar utan att fraga om skjuts, friheten att vara utan en tid da jag ska vara hemma pa kvallen, fri att vara spontant och ha kul med vanner!
Jag ar 18 ar? Jag ar pa papper vuxen i Sverige? Har tycker de att det ar konstigt att jag ens fragar varfor det ska vara en vuxen med.. Det jobbigaste ar att alla andra utom jag far. Skit ocksa.. Gud vad arg och ledsen jag blir!


Dofter

Idag gick jag hem fran skolan pa den isiga marken men det borjade dofta var och pa nagot vis sa kande jag en stark hemlangtan. En langtan efter att fa ga en lang promenad till Almedalen, ga och fika pa Vinager med Jacob, Cykla (!), spela musikal i Gotlands musikalkompani, hanga med Limpan, fa ga och titta pa havet och fa krama er allihopa.
Men samtidigt sa har jag det sa himla bra har borta sa ni behover verkligen inte vara oroliga! Tiden gar ju dunder fort, det ar ju redan februari?!

Det finns nagot som kallas Super-Bowl har i Amerikat och det ar sista matchen inom den Amerikanska fotbolls sasongen. Denna match har flest tittare under hela det amerikanske aret inom tv. Men det ar inte sjalvaste matchen i sig som ar under fokus utan reklamerna. Det kostar ca 3.000.000 dollar for att ha en enda reklam under den har tiden, sa ca 240.000.000kr for en reklam! Detta var bud lights (en olsort) bidrag! :D Conan Obrian ar en stor komiker har i USA, tror att han ar ganska stor i Sverige ocksa. Haha.

http://www.youtube.com/watch?v=geVbTVYNxug

Castle Molina

De var ett sjuk coolt hus som Marty hade! Det var otroligt stort! Det var byggt som ett slott, han hade riddare staende vid vaggarna, jatte hogt tak, en koja under trappen och det coolaste var nog klockan. Det var en stor klocka som man kunde oppna upp och dar inne fanns en rutschkana sa att man kunde ta sig ner i kallaren!

Vi hade massa seminarier och sedan lekte vi typ hur mycket som helst. Vi spelade laserdome och nar man blev traffad sa fick man stotar, skit kul! Men det gjorde ont, vi forlorade ganska hart dock..

Jag spelade mina fem latar och gitarren kom med hem igen! :) Det var helt klart godkant och Marty Party var stolt over mig!

Det var runt 20 ungdomar dar och vi holl igang tills halv fem pa morgonen da jag och Sidsel slocknade i en sang!

Riktigt rolig helg helt enkelt! :)

Kramar till de fa lasare som jag har!

RSS 2.0