American football and Thunderstorms

Okej, den forsta skolveckan ar over! Lite skont faktiskt eftersom att det ar sa galet mycket laxor, men jag gillar skolan. Alla larare ar jatte bra och jag far mer och mer vanner varje dag sa det ar bra!

Jag hade tennis traning idag, jag spelar nu i det battre laget och ska ha min forsta tennis match pa onsdag och jag ska aven spela match pa torsdag for den delen. Jag vet inte om jag far spela singel eller dubbel, Coach Hall skulle bedomma det pa tisdag.
Det har varit ganska kallt nu i nagra dagar, ja runt 25 grader eller natt, men precis da min tennis traning borjade idag sa spricker det upp till solsken och med det foljde aven en otrolig varme! Det rann svett om mig och da menar jag det bokstavligt talat, det rann!
Jag fick serva till lagets basta spelare sa att hon fick trana pa returer ;) Hon va imponerad av mina servar... nar de gick in forstas...

Pa tisdag ska jag ga pa audition for Alice in the wonderland! Jatte roligt och spannande!

Igar fick jag lara hela min spanska klass lite svenska. Jag fick ga fram till tavlan och lara alla saga Jag gillar att dansa. Lite roligt! Fick aven en dum fraga ifran en person i koren:

Tjejen fran koren: Where do you come from?
Stina: I'm from Sweden!
Tjejen fran koren: Oh, so can you speak swedish?

ehm... Ja, det kan jag faktiskt :P

Jag fikade med en tjej som heter Molly for nagra dagar sedan, hon ar faktiskt riktigt harlig! Jag gillar henne, det va Jacobs (forra arets utbytesstudent) basta van. Hon va senior forra aret sa hon gar inte pa high school langre utan ska borja pa College i September. Hon ar ett perfekt hjalpmedel for mig da jag inte kan mina laxor :)

Det har aven kommit en till utbytesstudent! Sven-Ole, han kommer fran Tyskland och bor hos the Shannons precis over gatan. Han ar riktigt trevlig!

Jag har varit pa min forsta amerikanska fotbolls match ikvall! Matchen har varit uppmarksammad hela dagen, alla killar som ar med i laget har pa sig sina lagtrojor, aven de som ar skadade (de ar ganska manga), lappar satts upp pa alla skap, "Go BobCat! Crush those Bulldogs!"
Redan i den forsta attacken som gjordes blev en kille skadat. Det ar egentligen ingen rolig sport att se pa, de tacklas sen blaser domarn i visselpipan och sen gor det om det igen..
Matchen avslutades dock i fortid eftersom att det kom askmoln och blixtvader precis over staden, inte ritkigt over oss men alldeles for nara for att manniskor skulle springa runt pa en oppen plan. Himlen va alldeles svart och det mullrade en hel del! Coolt :)

Jag, Sven-Ole, Anna och Emeley gick da vidare till en familjefest dar Emeleys foraldrar holl hus, det va lite mysigt MEN....
...jag maste erkanna en sak, jag har forlorat.. Jag lovade familjen dar hemma att jag skulle gora som Pelle, inte dricka lask men idag hande det.. Jag tog en coca cola och drack upp den! ...forlat, Grattis Pelle till vinsten!
...Forlust efter tva veckor.

Gick sedan vidare till Emeleys hus och vet ni vad! Det var rent! Man kunde andas frisk luft dar inne! Det lag inte massa saker overallt utan det va rent och luftigt och STORT!
Jag lovar mamma att jag ska forsoka halla det rent nar jag kommer hem, det ar faktiskt mycket battre :)

I morgon ska jag traffa Sven-Ole pa dagen och pa kvallen ska jag ga pa Mollys fodelsedagsmiddag, jatte mysigt och roligt!
Vi har nu en tredagars helg eftersom att det ar nagon sorts helgdag pa mandag.. Man ska tydligen ga pa picknick da?

Kramar pa er alla sojtnosar :)

Underbart nar ni komenterar, bra att kolla om jag svarar pa komentarerna pa samma sida, det brukar namligen hande att jag svarar pa era komentarer. Det kanske ni redan markt i for sig, men man vet aldrig!

Nyheter.

Idag har jag varit i skolan. Det var en ganska regnig dag sa det va perfekt att sitta i skolan. Jag hade egentligen den forsta riktiga skoldagen idag, sa idag fick jag kanna pa hur det hela faktiskt ar. Egentligen ar det ju inte sa svart, jag maste bara lara mig spraket, sen tror jag att jag ska kunna hanga med battre!
Har ska ni fa se alla laxor jag har (Observera, efter tva dagar!):

Lasa nagra sidor i en Biologi bok, 6 frage quiz, memorisera sex ord efter Carl von Linne nagonting (forstod inte allt.. men lugn, jag har det i boken)
Pa fredag ska en engelska inlamning lamnas in, vi ska skriva nagra sidor om varfor det ar viktigt for manniskor att vara kanda. Eller vi ska ha med en fragestallning och ha ett svar och forsoka skriva pa varat eget satt..
Jag ska rakna en del tal i matteboken tills i morgon.

Och tank er allt det har pa ENGELSKA! Jag kanner mig lite vimmelkantig, det ar svart med spraket, eller jag forstar mer nu an i borjan men samtidigt sa ar det svart for att jag kanner inte till allt kodsprak, formler och crap.. But I am on my way!

Ingen tennis idag eftersom att tennisplanerna ar alldeles for blota. Jag ska val anvanda den tiden till att plugga.
Konstigt att amerikanska ungdomar overlever, den mesta tiden gar ju at till skolan! Forst 6-7 lektioner per dag, med 3 minuters mellanrum, sen 50 minuters lunch rast, plus massa laxor! Helt galet...

Fick igang min ipod igar, har kopt nya horlurar! konstigt att lyssna pa musik som man brukade lyssna pa i Sverige, som att for en kort stund kanna sig som hemma men anda inte, det gor mig lite illamaende, ska nog inte lyssna allt for mycket.

Har fragat om jag far va med i den andra koren, de finns tva platser kvar men de ar egentligen till for tva killar, han skulle ge mig besked om jag far gora en audition eller inte, hoppas pa det :) Da slipper jag spanskan, aven fast min spanska larare tycker att jag ar duktig. Men jag far konserter istallet for laxor.. Det ar battre :)

Min Biologi larare ar stort skon, undrar om alla biologi larare ar det.. Kjell ar ju en praktexemplar (min svenska larare) och den har ar ocksa stort skon :)
Vet ni om att vi har levande ormar i klassrummet!!

Kramar!

Skola

Alright, skoan har borjat idag! Frosta dagen. Hm, det va lite konstigt, jag hamnade i en sjukt svar american history klass, trodde att jag skulle do, men markte senare att de haft laxor over sommarn, lararen tyckte att jag skulle byta till en lattare, sa det gjorde jag :) Sen ska jag nog skippa Spanskan, den stressar bara upp mig! Da kan jag ha en study hall, en timme for att plugga..

Har flyttats upp till den battre gruppen i tennis :) kul!

Nu ska jag plugga biologi, jag maste sla upp alla termer i boken eftersom att de ar pa engelska.. saklart :P
Hm, vi far se hur det gar!

Kramar pa er!

TACK!

Foresten skulle jag vilja passa pa att tacka Jacob Bolin for det jatte fina utseendet pa den har bloggen! Tack Jakken :)
Du ar bast!

www.spacop.blogg.se

<3

Madrass?

Forsta dagen i kyrkan igar. Det va en fin kyrka, jag lyssnade inte sa mycket pa vad prasten, nej sorry vad ministern sa (tydliga instruktioner fran Beth att det inte va en prast utan Minister). Jag var mest inne i mina egna tankar. Ibland sa undrar jag om jag har en tro kvar, eller det ar egentligen inte sa mycket som jag funderar over, det mesta ar att jag kanner mig ofta trygg i kyrkor, igar kandes det som att en trygg van foljde med mig. Alltsa, kyrkan, eller vad man ska saga.. Som att jag visste hur nagot fungerade, som att jag hade kontroll over nagot.. typ..

I alla fall, Vi stannar vid ett cafe for att ata frukost innan kyrkan, da jobbar en tjej som heter Molly dar, Molly ar Jacobs (Forra arets utbytesstudent) kompis, sa hon ville ta en fika med mig och Anna ikvall, det ser jag framemot!
Jag, Beth och Anna aker i en bil till kyrkan, och vad hander, jo! Vi blir stannade av den amerikanska polisen, en stor kraftig man som aker polismotorcykel sager till oss att registreringsskylten inte sitter pa framme, det visste Beth och ordnade upp det med att saga att hon skulle fixa det sa snabbt som mojligt!

Sedan var jag, Tomoko och Beth ute pa en liten shopping runda, vi akte till Easten en stor galleria, eller det ar typ ett stort torg med massa affarer! Jag hittade ett par nya tennis shorts, en present till nagon men det ar en hemlis och en kalender. Jag hittade en stort cool t-shirt pa kill avdelningen, men jag vantar med att kopa den tills jag vet att jag ar accepterad ;) Schysst att komma med killklader forsta dagen i skolan! (SOM AR IMORGON FOR OVRIGT!)
I alla fall, det var en galen dag i bilen igar, pa vagen till Easten tvarnitar Beth mitt pa motorvagen, jag forstar forst inte varfor sedan ser jag att en stor MADRASS som ligger mitt i vagen, vi satter pa varningsblinkersen, och da kommer jag pa att vi kan bli pakorda bakifran, arligt, jag va sjukt radd! Vi ringde polisen sa de fick komma och ta bort madrassen innan en olycka skulle intraffa!
Pa vagen hem ifran Easten sa osregnade det! Det har inte regnat pa hela veckan som jag varit har och nu oste det ner! Det var helt galet mycket vatten, sa pa motorvagen hem hade bilar kort av vagen och stod riktade at fel hall. Jag var radd da ocksa...

Sen var det middag hemma hos James som fyllde 11 ar, det va mysigt och jag fick sjunga!!!
Det va sa skont, jag fick lana Liz gitarr och kunde darfor sitta och sjunga lite, de var imponerade av mina latar ocksa, det var roligt! Jag lanade aven hem den sa jag har spelat lite idag ocksa :)

Jag har smittat Beth med min magsjuka, sa har lite daligt samvete for det faktiskt.. Va ju inte direkt meningen, hoppas att hon blir frisk snart helt enkelt!

Ska snart pa tennis traning men tankte ga till en second hand butik forst och kopa de solglasogon som jag lagt undan och ett armband :)

Kramar pa er alla!


GO GO GO GO THE CREW!

Dagen borjar med att Zyg vacker mig for att han vill att jag ska se pa nar han och James spelar tennis, men vanta nar jag kommer upp sager han att det inte var fors an om 2 timmar! ...Tack
Sa vi gar ut till Garaget och pumpar upp alla bollar som vi kunde hitta, jag forsokte aven lara honom att gora trix med diablon som han fick av mig, men han gav upp ganska fort...
Sedan spelade han och James tennis och aven jag fick vara med. Jag har aldrig skadat en samre forlorare an Zyg, det slutade med han kastade racket runt omkring sig och skreck.. Det konstiga ar att han gjorde samma sak da han vann, han verkar vara en san manniska som har svart att slappa saker, saker som att jag slog honom i tennis ;)

Han spelade aven nintendo Wii, det va kul att se! De flesta vet nog vad det ar men jag berattar anda. Man ka spela bade golf, bowling, tennis, baceball mm. Det ar som ett tv spel men man maste rora sig med hela kroppen for att spelet ska kanna av vad den ska gora. Genom detta larde jag mig alltsa reglerna i baceball!

Vi at japansk mat som Tomoko hade lagat, forutom att riset va brant (Jag var tyst om det, jag slar vad om att jag inte skulle kunna gora det battre) var maten jatte god!

Jag satte pa mig min nya t-shirt som jag fatt som valkoms present, T-shirten visar stolt upp Columbus team inom soccer (europeisk fotboll) The Crew, vi satt pa laktaren och skreck, och vi vann! Med 3-0, jag lovar att jag bar tur med mig! Toms bror Jim sa att the Crew inte hade vunnit nagon gang da han sett, men kolla, svensken kommer och vad hander! VINST!
Va lugna familjen, AIK finns fortfarnde i mitt hjarta! Positivt att The Crew har samma farger, Svart och gult :)


Har varit en bra dag!
Skolan borjar pa tisdag. Jag langtar! ..faktiskt ;)

Kramar!
Stina

.

Jag och Anna fick skjuts ut till ett sorts kopcenter. De fanns bade en klades affar och sko affar, den var alltsa inte sa stor..
Nar jag tsag kladerna var det som att jag flogs tillbaka i tiden till 90 talets mitt! Det va helt sjukt, det ar inte vackra klader de anvader har nej! Men de ar stort billiga, man kan inte fa allt helt enkelt..

Sedan skulle vi alltsa till fots hitta vagen hem..
Det fanns ingen skugga, jag hade en 50 cl vatten flaska, Anna vagade inte fraga nagon om vagen och vagrade lata mig gora det ocksa, vi gick runt bland Columbus gator och marker att vi ar vilse, jag gar fram och fragar en kvinna och hon hjalper oss med vagen. Da ser jag! Pensionars huset vid tennis planerna! JAG HITTADE HEM! Men jag vandrade runt i typ 40 graders varme, jag trodde att jag skulle do.. Jag ljuger inte! Plus att Anna berattade hela hennes tragiska familje historia sa det va inte direkt varldens roligaste promenad, det sjukaste ar att hon fragar om vi ska springa senare pa kvallen! Som att det inte va nog med en tennis traning pa morgon och en promenad pa typ 5 km, nej ni far tycka att jag ar lat, men icka sa nicke, det blev en milkshake med Zyg istallet!

Detta ar ett meddelande till Razmus Nystrom, Jag har gjort ett fynd :)
Jag vet att du redan haft den i dina hander, men jag ar nu en stolt agare av boken Wicked!
Super billig pa en jatte mysig (jag holl pa att skriva liten, den va enorm och det va som en stor labyrint, galet svart att hitta!) bookshop har i staden.

En trevlig kvall helt enkelt! Inneholl massa stark indisk mat, en japansk affar som hette rod blomma (Hana = Blomma pa japanska) och en social kvall med familjen!

Kramar
Stina

Tennis

Ja, alltsa! Idag gick jag upp klockan 8.00 pa morgonen, jag vacktes ifor sig av min host mother klockan 07.30 eftersom att hon ville visa mig att hon fixat shorts som jag kan anvanda, jag hade namligen rakat namna det igar kvall att jag behover kopa nya short. Hon drar da fram ett par ljus blaa shorts med ett ljust rutigt monster pa eller det andra allternativet var ett par lila blommiga shorts som man blev illamaende av att bara titta pa..
Sa nu ska jag och Anna (En tysk utbytesstudent) aka ut pa stan och kopa ett par klocka shorts till mig! ...puh

Men ialla fall traningen gick bra! Jag spelade med en tjej som heter coleen, hon ar trevlig fick aven reda pa att hon bor precis nedanfor mig da jag fick skjuts hem de langa hundra meter som jag annars maste ga.
Ehm, alltsa. Vissa av dem ar ganska dutkiga, andra ar usla.. Tranarn sa att jag ska trana nasta vecka och sedan ska ha se vart han ska placera mig i match statestiken.
Alltsa, de tva basta spelarna i laget far spela singel, sedan far de andra spela dubbel, sen finns det reserver for singel matcherna och sadar. Lite krangligt, ar inte riktigt saker pa om jag forstod allt..

Kanske aven ska beratta om gardagen som var en ritkigt rolig dag! Forst pa morgonen sa traffade jag Anna for forsta gangen sjalv, vi pratade en massa om alla mojliga kanslor som man kan ha som utbytesstudent, det ar ratt bra att prata med nagon som ar i samma position, man forstar varandra valdigt bra! vi at lunch tillsammans, sedan akte jag och Tom till skolan for att fixa med mitt schema, jag ska lasa Spanska (Why Stina, Why?) Fattar inte varfor jag valde det, tror att det var for att Tom tyckte det.. Sedan, Engelska, Amerikansk historia, Gouverment nagonting, andra halvan av aret ska jag lasa art (bild alltsa), matte (Algerbra 2), Kor. Jag tror att det var allt! Sedan ska jag spela tenis efter skolan och nar vinter halvaret kommer ska jag soka in till Skolan musikal, Beauty and the Beast!
SEn skaffade jag mig ett amerikansk konto, det var dock lite jobbigt eftersom att bank mannen anvande massa bankformer som jag aldrig hort talas om sa jag satt som ett stort fragetecken for det mesta, men jag har ett kort! Tom hjalpte mig lite ocksa :P
Sen tittade jag pa lite tennis matcher, traffade massa av tennis spelarna, de ar trevliga! fick nagras nummer ocksa sa det ar bra :)

Senare pa kvallen akte familjen, jag, tomoko och anna och tittade pa utomhus bio, en riktigt gammal B-film. Den handlade om ett monster som vaxte i superfart! De va anda ratt mysigt att sitta ute i morkret och titta med 400 andra manniskor som verkade gilla filmen!

Kramar!
Stina




Columbus

Ja, har sitter jag nu i Columbus. Det ar en fin stad, men jag bor dock inte i staden! Jag bor i en egen liten stad vid namn Grandview Hts. Columbus ar byggt runt Grandview.
Igar var jag ute och at middag med Tom's familj, de va valdigt trevliga! Jag har lite svart att hanga med i samtalen bara, det ar svarare an jag trodde! De anvander sa mycket konstiga ord, och ni vet familje snack. man hoppar fran det ena amnet till det andra pa nolltid, sa man maste verkligen sitta med pa helspann!
Sen akte vi ivag till en stor affar dar vi kopte ett nytt ljus ror till toaletten, och jag markte aven att beth har en stor fettish for vagg farger! Hon berattade att bade koket och vardagsrummet lar bli om malade under min tid har! Vi far se :)

Jag ska inte ljuga, jag har lite hemlangtan, men det ar for att jag inte har nagot att gora. Nar skolan borjar kommer tiden att rulla pa mycket snabbare, da har jag inte morgonen att tanka pa att jag langtar hem och hur lang tid 10 manader ar.

Om en halv timme ska jag traffa en annan utbytes student fran tyskland hennes namn ar Anna, kul! Det ska faktiskt bli roligt, vi far se om vi gar pa stan eller natt. Klockan tolv ska jag traffa Tom for att ga pa ett mote om skolan.

Igar morse spelade jag tennis med Tomoko (En japanska som bor har i tva veckor) Tennis banorna ar fina, de ligger bara nagra hundra meter ifran mitt hem sa de ligger valdigt bra! Skont att jag tog med mig mitt egna raket, de rak som Tomoko fick lana av Jim var helt bojt!

Kul nar ni komenterar! :)

Kramar pa er!

Forsta dagen

Forsta dagen har varit handelserik, jag har varit pa en farm och sett massa djur. Farmen var byggs som en gard skulle sett ut pa 1800 talet. Jag var dar med Tomoko (en japansk besokare hos familjen Stafa som jag bor hos), min granne Jim och hans son James.
Stallet var stort, jag fick visa konster da jag va den enda som kunde ta tre steg med styltor (Tack morfar for att du byggde ett par da jag va liten), jag sag grisar storre an en manniska, hastar, kor, hons.. Ah, det mesta som ska finnas pa en gard helt enkelt. Dessutom fick jag se ett gammalt rokeri dar de rokte salt skinka,det skulle pappa sett. Jag beratta for dem att han roker fisk, de va maktigt imponerade! Jim gillade att prata (skont), eller han var valdigt duktig pa att visa mig och Tomoko saker, han beratta om Ohio och Columbus. Det verkade som att han kunde allt :)

Jag at aven pa min forsta amerikanske krog, jag ar fortfarande lite sjuk sa jag at inte sa mycket. Jag lovar, det fanns bara massa fet mat. Jag visste inte riktigt vad jag skulle gora helt arligt.. Det ar ju inte direkt sa att salladerna ar direkt icke feta, de ar fulla med bacon och liknande, Beth haller pa att laga mat just nu sa jag hoppas att det ska bli nagot nyttigare mat. Jim sa att hon var en av de nyttigare i sin matlagning.
Jag har traffat Zyg for forsta gangen idag, han ar gullig. Han pratade snabbt sa jag forstod inte allting han sa men han blev ialla fall glad for de presenter som jag gav honom. Zyg ar min "lillebror"..
Han vill lara sig att spela tennis, bade han och James. Sa jag lar val fa lara dem lite.
Jag langtar tills alla aktiviteter har dragit igang, da ar det lattare att prata om saker, nu har vi inte allt for mycket gemensamt jag och familjen, men hoppas pa att det ska bli battre. De anvander mycket ord som jag inte alls forstar, hoppas pa att jag snabbt ska kunna snappa upp dem!

Det ar galet varmt har, jag gar omkring och svettas som en dare, men det ar ganska skont anda, som att komma tillbaka till sommaren :) Ok, det ar typ bara 30 grader, men anda!
Jag har ju lovat familjen dar hemma att inte dricka lask, och det ska jag halla.. Men vattnet smakar klor och flour sa det ar inte direkt gott.. Men jag lar val vanja mig!

De har en underbart sot katt som heter Barkley, han ar nagonstans runt 1 ar, i morse vacktes jag av han han slickade mig pa handen, han ar lite nervos men nar man val borjar klappa honom kan han ligga hur lange som helst!
Jim har en hund, det kandes skont. Jag ar ju en riktigt hundmanniska sa det va skont att fa klappa en :)

Snart ska jag ga pa mote, jag vet inte ritkigt vad det handlar om.. Hann inte riktigt uppfatta det, men vi far se :)

Snart ar min forsta dag over, de flesta av er sover redan.. Klockan ar nu kvart over 12 hemma i Sverige, har ar den bara kvart over 6 och jag kanner mig redan lite somnig..
Det har varit en bra dag, ganska konstigt att plotsligt befinna sig i ett annat land och forsoka ta in all information som man kan fa, kommer nog att ga lattare snart!

Forsoker fa in lite bilder har pa datan men det verkar inte fungera.. Vet nagon om jag maste ha installations CD:n?
Hehe, jag borjar redan blanda ihop engelska och svenska ord..

Kramar pa er alla!




Tavlan ar gjord av har!

Atlanta

Jag star just nu pa varldens storsta flygplats, jag har haft en handelserik resa redan, jag har varit magsjuk (Lucky me!)
Men det hemskaste ar nog anda att nar jag sitter pa flyget, de forsta 10 minuterna sa ska jag satta igang min ipod for att njuta lite skon musik, vad hander! Jo, Ipooden hakar upp sig! Sa 9 timmar utan musik, kan ju saga att det mesta blev somn pa min flyg resa!

Jag ska snart traffa min familj for forstagangen jag borjar bli annu mera nervos.. Jag vet inte riktigt varfor, eller jag emnar det ar ju intesa ofta man trffar en familj som man ska bo hos de narmsta manaderna, jag kan ju bara be till Gud att de ska tycka om mig!

Jag saknar alla, det kanns konstigt att inte fa krama om sina vanner och famijle medlemar fors an om 10 manader, jag skulle ljuga om jag sa attt det inte skulle gora ont.. Nu maste jag sluta, jag tror att pengarna i automaten tar slut snart!

Forsoker skriva sa fort jag kan helt enkelt!

Kramar till eer alla!

Stina





Usa, here I come.

Idag har jag suttit med vänner, många av de allra närmsta vännerna var här. Vi åt tårta, kakor och kärleksmums som mamma hade bakade igår och snyggt gömt undan nere på tvättbordet i källarn.
Ja, nu kanske det finns folk som undrar varför denna lilla tillställning har skett. Jag fyller ju inte 18 förs än om 1 och en halv månad, nej jag ska till USA imorgon bitti. Jag ska resa med flyg från Gotland till Arlanda, vidare från Arlanda till Atlanta där jag har 1 och en halv timme på mig att gå igenom en passkontroll (hoppas på att det inte ska ta för lång tid och att de inte ska misstänka mig för att vara terrorist eller liknande) efter det tar jag sista flyget till Ohio och staden Columbus, my new city.

Columbus verkar inte så lik min nuvarande stad, Visby är en lite medeltidsstad medans Columbus är stort som Göteborg och innehåller höghus! Aah, det finns många som skulle tycka att det låter fånigt det jag säger, men jag tror att jag kommer känna mig ganska liten i den nya stora staden.
Jag ska bo i en liten förort till Columbus innehållande 7000 invånare, 2 minuters gångväg till skolan, 10 minuter till närmsta kaffe shop och precis utanför dörrn ligger ett biblotek. Jag måste säga att jag tycker att det låter mycket mysigt, jag ser faktiskt framemot att resa. Jag har väntat nu i flera dagar, räknat ner och varit nervös. Men, man ska väl vara nervös? Det är ju inte direkt varje dag man reser hemifrån i 10 månader.

Men samtidigt är inte 10 månader någon tid, när jag har levt i 70 år kommer jag tänka tillbaka och säga, Guuud va tiden gick fort, just det ja, året i USA, det kändes så långt men var bara en 1/70 del av mitt liv.. Hm, det kan vi fundera på om jag kommer tänka i för sig, men det är som sagt inte så lång tid. Om ett år kommer jag ha tusen nya saker i mitt bagage.

Min familj verkar jätte mysig, ser verkligen framemot att lära känna dem, Thomas, Beth and Zygfrid.

Pappa och jag var på järnaffären i Slite igår. Vi var lite patriotiska och köpte mig en svenskflagga, kan vara bra så att jag inte glömmer det här landet.

Skriver snart igen, DÅ ÄR JAG NYINFLYTTAD I USA!

Kramar/ Stina

Ja, som sagt kommer det här vara min blogg som följer mitt amerikanska liv.
Jag är inte alltid en trogen skrivare, det kan ta ett tag emellan gångerna då jag skriver, hoppas att kunna hålla igång det så att ni inte blir oroliga....

RSS 2.0